HENDRI VERMEER

Ik ben Hendri, jouw online calisthenics coach. Ik help je jouw calisthenics doelen te behalen door intensieve online coaching. Ik startte met calisthenics in 2015: lang voordat het voor het grote publiek écht bekend werd. Ik trainde dag in dag uit om mij verder te ontwikkelen in mijn skills en dat ging goed. Daardoor zocht ik steeds naar geavanceerdere oefeningen om te kunnen.

Ik ontwikkelde me zo snel dat ik mij verder wilde verdiepen in de trainingskant van calisthenics en bewegen. Ik volgde diverse opleiding om mij officieel fitness coach, personal trainer en ook specifiek calisthenics trainer te mogen noemen.

Ook train ik op dagelijkse basis militairen bij defensie. Daar zie ik steeds weer: Iedere sporter heeft andere persoonlijke doelen, en iedere sporter heeft een andere optimale manier om deze doelen te behalen.

Als coach help ik je met het vaststellen én behalen van jouw persoonlijke doelen. Aan de hand van jouw doelen stel ik een trainingsplan op om jouw doelen zo snel mogelijk te gaan behalen en vervolgens gaan we hier samen mee aan de slag. Daarin werken we samen in mijn eigen app: de Fittest app. In deze app houd je jouw progressie bij én schakel je mijn hulp in waar nodig. Zo kun je mij bijvoorbeeld vragen stellen over je form, voeding, slaap of trainingsschema.

MAAK KENNIS

Mijn passie en expertise is calisthenics en daar wil ik jou in meeslepen!

HENDRI VERMEER
HENDRI VERMEER
Waar anderen gaan voor massaproductie sta ik garant voor persoonlijke aandacht. Ik geef je net dat duwtje in de rug, de tip die jij nodig hebt en ik sta 24/7 open voor alle vragen.

ONLINE CALISTHENICS COACH