Online Calisthenics Coach

door Online Calisthenics Coach

Bij Online Calisthenics Coach staat persoonlijke aandacht voorop. Als personal trainer heeft Hendri Vermeer jarenlange ervaring in het coachen, trainen en begeleiden van sporters in verschillende disciplines zoals calisthenics, fitness en militaire sportlessen.

Doordat calisthenics coaching online is kan je altijd trainen waar en wanneer jij maar wilt. Er zal structuur en begeleiding komen in je training doormiddel van een downloadbare app. Deze app is speciaal ontwikkeld zodat je gemakkelijk en snel je progressie kunt bijhouden. Daarnaast zal je online coach op afstand meekijken hoe het gaat. Twijfel je of je de juiste houding aanneemt tijdens de oefening?! Na het bekijken van de instructievideo’s voer je de oefening uit en stuur je de video door via whatsapp en of social media, op deze manier kan je personal coach je helpen om je houding te verbeteren en geeft hij je advies waardoor je de volgende sessie nog meer vooruitgang kunt boeken.

De app Online Calisthenics Coach

Tijdens je work-out kan je kijken hoe je een oefening moet doen met behulp van videovoorbeelden en beschreven instructies, je kunt zien hoeveel setjes en hoeveel herhalingen je moet doen en hoeveel rust je moet houden tussen de oefeningen door.

Ook kan je in de app het aantal herhalingen die je al hebt gedaan invoeren, waardoor je niet zelf hoeft te onthouden hoeveel je de vorige keer had gedaan.

Op die manier kun je snel progressie maken. Ook je coach kan dit zien, zodat hij over je schouder mee kan kijken hoe jij het doet, naast feedback geeft hij je ook tips en tricks om je op weg te helpen sneller, veilig en efficiënt je doel te bereiken. Je kunt de oefeningen thuis in de huiskamer uitvoeren, of in het park. Jij bepaalt zelf waar en wanneer je wilt gaan sporten, het enige wat je hoeft te doen is in te loggen op je telefoon of tablet en de app Online Calisthenics Coach te openen.

Wat maakt de aandacht zo persoonlijk?

Er wordt geen gebruik gemaakt van standaard calisthenics workout templates. Het schema wordt pas gemaakt nadat je personal coach met je heeft gesproken en het intake formulier heeft ontvangen. Hierna gaat hij aan de slag om een op maat gemaakt schema te maken dat precies past bij jouw sportieve doelstellingen.

Voer jij een oefening wel op de juist manier uit? Om vooruitgang te boeken is het belangrijk dat je de oefening op de juiste manier uitvoert! Om blessures te voorkomen en ervoor te zorgen dat je de juiste spieren gebruikt tijdens de oefening kun je oefeningen opnemen en deze naar je personal calisthenics coach sturen! Je coach zal ze bekijken en heldere goed toepasbare feedback geven, zodat jij de feedback tijdens volgende training direct kunt gaan implementeren!

Heb je vragen over de training of over een oefening, binnen 24 uur heb je een antwoord op je vraag *.

Daarnaast gaat je personal coach al je video’s analyseren op hoe je ze uitvoert en daar krijg je feedback op.

Een voorbeeld kan zijn dat je twijfelt of je je push ups goed uitvoert. Je hebt de oefening gefilmd en verstuurd deze naar je coach. Dan wordt er zorgvuldig gekeken naar wat er verbeterd kan worden en wat er goed gaat. Je krijgt handige tips en tricks terug als reactie en kan de volgende training er gelijk mee aan de gang.

Ben je benieuwd naar wat voor pakketten er zijn?! Bekijk dan nu de 3 verschillende mogelijkheden op de site en kies er 1 die het beste bij jou past.

Heb je nog vragen stuur dan een bericht via het contact formulier.

*Met het premium pakket heb je gegarandeerd antwoord binnen 24 uur.