Op maat gemaakte trainingsschema’s die jouw niveau omhoog laten schieten!

Calisthenics kent veel oefeningen waarbij de volgende progressie 10x zwaarder en/of lastiger voelen en het kan zijn dat je daardoor lang blijft hangen op een progressie. Je hebt het gevoel dat je niet sterker wordt, maar wel de effort erin steekt. Het voelt als een plateau.
Je wil slimmer trainen, maar weet nog niet hoe. YouTube, vrienden of je eigen feedback op je bewegingen en trainingen zijn niet voldoende om door dat plateau te breken.

Dat is waar ik jou mee help.

Met mijn overzichtelijke app creëer ik structuur in je schema, zorg ik voor een goede verdeling van trainen en herstel en kies ik de juiste oefeningen die passen bij jouw niveau!
Daarnaast help ik jou je slaap en voeding te verbeteren, zodat het perfect aansluit op je trainingen voor nog meer progressie.

Hendri Vermeer Coaching

Als coach help ik je met het vaststellen én behalen van jouw persoonlijke doelen. Aan de hand van jouw doelen stel ik een trainingsplan op om ze zo snel en veilig mogelijk te gaan behalen en vervolgens gaan we hier samen mee aan de slag. Daarin werken we samen in mijn eigen app: de Fittest app. In deze app houd je jouw progressie bij én schakel je mijn hulp in waar nodig. Zo kun je mij bijvoorbeeld 24/7 vragen stellen over je form, voeding of trainingsschema.

Wil je na al deze informatie graag bellen over de coaching? In het gesprek leg ik je graag uit hoe mijn coaching werkt en beantwoord ik je coaching gerelateerde vragen. Klik op “BOEK EEN CALL” en plan een gesprek in.

Wat anderen zeggen:

Hendri als jouw coach voor optimale begeleiding:

€99,99

  • Op maat gemaakte trainingsschema’s om jouw doelen te behalen.

  • 24/7 chatsupport voor volledige ondersteuning tijdens het trainen: stel vragen over bijvoorbeeld training, voeding en levensstijl gerelateerde onderwerpen.

  • Met de app heb je altijd toegang tot je schema. Hierin zie je hoe je de oefening moet doen op video en met tekstuitleg, hoeveel herhalingen, hoeveel setjes en hoeveel rust.

  • Videoanalyse van je trainingstechniek zodat je feedback krijgt op jouw houding.

Waarom “online”

calisthenics “coaching”?

Coaching: Het verschil voor mij met een trainer of een coach is dat ik niet alleen focus op je trainingen.

We gaan samen kijken naar hoe je het beste kan halen uit je trainingen door te kijken naar je levensstijl. Wordt je in de ochtend moe wakker? Heb je supplementen nodig? Wat kan ik doen als ik geen zin heb om te trainen? Allemaal elementen waar we in de coaching naar gaan kijken.

De coaching zelf gaat voornamelijk via chat gesprekken in de Fittest app, maar (video)bellen is ook mogelijk. Als je wil dat ik een keer live meekijk met een oefening, dan kunnen we dat inplannen.

Online: trainen waar en wanneer je maar wilt voor een betere prijs.

Je schema’s kan je simpelweg zien op je telefoon. Met de duidelijke video’s en uitleg kan je zelfstandig gaan trainen. Twijfel je of je het goed doet, dan film je jezelf en stuur je het op naar mij. Na de feedback kan je in de volgende training weer aan de slag en zal je merken dat je houding verbeterd.

Omdat wij niet samen hoeven in te plannen wanneer jij gaat trainen met een trainer, kan je het makkelijker inplannen in jouw agenda.

Ook is het financieel aantrekkelijker om online coaching te krijgen dan fysieke begeleiding. Je krijgt nog steeds mijn kennis en begeleiding, maar je gaat zelf aan de slag.

Calisthenics en de benodigdheden: heb je geen of weinig materiaal om te trainen? Geen probleem! Het schema is op maat gemaakt en daarmee hou ik rekening met de spullen die je hebt. Je hebt al zoveel mogelijkheden om te trainen met jezelf en de zwaartekracht.

START VANDAAG

Mogelijk heb je nog vragen die je wilt stellen per mail, vul dan onderstaande gegevens in en ik neem z.s.m. contact met je op.